+46708451616
info@sisusales.com

Säljargument som fungerar

Kundkommunikation som verkligen driver försäljning

Tillsammans kvalitetssäkrar vi budskapsinnehållet i kundkommunikation på er hemsida, i power points, i trycksaker, eller tex er mässkommunikation. Vi säkrar med hjälp av en beprövad metod och stöd från forskning att budskapsinnehållet i kundkommunikationen verkligen driver försäljning. Att vi faktiskt kramar ur alla goda egenskaper och kundvärden från produkt- eller tjänstenyheter, investeringar i maskinpark, verksamhets- och produktutveckling och fyller kundkommunikationen med detta.

Du undviker floskelfällan eller utslitna klyschor

Tillsammans säkerställer vi att ni undviker tomma fraser, eller riskerar använda utslitna uttryck och beskrivningar i er kundkommunikation, att effekter och fördelar med ert erbjudande kommuniceras tydligt och klart. Att det som är aktuellt och det som kunden vinner på ett samarbete, de problem som ni löser, kommuniceras heltäckande och begripligt.

Vi har skapat säljdrivande argumentation för ett stort antal produkter och företag.
Nedan några exempel:

Tillsatsmaterial inom svetsning Industrigummi – Industrislang – Hydraulikförnödenheter – Temperatuprofileringssystem – Fräskropp för CNC-maskiner – Teknikinriktad service – IT-plattformar för effektivisering av verksamheter – IT-lösningar för skeppsdesign – IT-plattformar för supply chain managemnet – IT-Konsulter – E-handel förnödenheter varvsindustrin – Bake-of ugnar – Fröbehandlingsmaskiner –  Maskiner för mynthantering – Alarmlösningar – Textilservice – Hygienlösningar – Medicinteknik – Kartongförpackningar – Storköksprodukter – Serviceupplägg för mjölkningsmaskiner – Företagspresentationer: Handelshus verkstadsindustrin – Underleverantörer till gjuteribranschen – Sportgolv – Underleverantörer till verkstadsindustrin – Metallverkstad – Gjuteri – Sportartikelleverantörer – Leverantör av industriella klistermärken – Leverantör av hörselprodukter – Leverantör av vitvaror – Leverantör av glasögonglas – Leverantör av kartongförpackningar – Grossist för tekniska produkter –

Budskap som attraherar rätt sorts kunder​

Budskap som används i kundmötet – där de gör störst nytta

Vi brukar tala om önskat läge. Då ligger fokus på vilken typ av kunder man vill ha i kundstocken. Vi pekar ut de kunder som bäst lämpar sig verksamhetens processer, produktionstekniker, ledtider och tankar kring lönsamhet och ser tillsammans till att budskapsinnehållet i företagets olika presentationer verkligen attraherar just dessa ”önskekunder”.

Ett vanligt förkommande bekymmer är att avgörande budskap och kunderbjudanden inte används tillräckligt av säljarna i kundmötet där det är allra viktigast att de gör jobbet. Vår arbetsmetod genomsyras av förankring genom delaktighet, att vi engagerar säljande roller starkt i processen, vilket gör att avgörande säljdrivande budskap används i större utsträckning i kundsammanhang.